2 januari 2021: 8

Ik merk dat ik ’s ochtends soms nog wat gespannen wakker word, maar zodra ik me realiseer dat ik geen verplichtingen of afspraken heb, de rust snel weer terugkeert. Afgelopen jaar heb ik toch nog vaak geprobeerd mijn grenzen te verleggen, me niet helemaal terug te trekken, maar nu ik dat de afgelopen weken wel heb gedaan, zie ik het resultaat in mijn stemming. De angsten verdwijnen naar de achtergrond, mijn stemming blijft positief. De keuze om dit zo te blijven doen is aan de ene kant heel logische en makkelijk. Aan de andere kant besef ik dat hiermee mijn wereldje nog kleiner wordt dan ze al is en dat is ook niet fijn. Het is kiezen tussen een hele vervelende optie en een iets minder vervelende. Dan toch maar die iets minder vervelende optie.

Over een uurtje weer een live schrijfsessie. Veel mensen werken tijdens die sessies aan de wat grotere artikelen, columns of complete boeken. Ik niet. Ik maak gebruik van de journalprompts die aan het begin van zo’n sessie meegegeven worden. Ik heb deze tot nu toe niet gedeeld hier, maar het lijkt me wel leuk om dat vanaf nu toch een poosje te gaan doen. Misschien vind je het zelfs wel leuk om de prompt of het onderwerp over te nemen en er zelf een stukje over te schrijven of gewoon wat te brainstormen voor jezelf in een journal of dagboek. Reageren onder de betreffende post kan uiteraard ook. We gaan wel zien waar dat schip strandt. Mijn sessie begint over een uur. Meestal duren de sessies 90 minuten, dus ik verwacht dat de post rond 21:00 uur online komt.

Ik wens jullie een hele fijne avond. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

6 reacties op ‘2 januari 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s