3 januari 2021: 7

Sinds lange tijd weer eens een opkomende ontsteking. Ik was er al een beetje bang voor, want ik sliep wel weer heel erg veel de laatste twee dagen. Moest mezelf er echt toe aanzetten om op te staan, want het klokje rond slapen kostte me geen enkele moeite. Gisteren begon mijn lies te trekken. Vannacht voelde ik de pijn opkomen en in de ochtend kon ik al niet fijn meer liggen. Het is wat het is. Ik heb genoten van de paar weken zonder ontstekingen en laten we hopen dat de pijnvrije weken ook weer zo snel mogelijk zullen aanbreken.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

3 reacties op ‘3 januari 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s