4 januari 2021: 7

Flink opgeruimd vandaag. Wat een troep kan een mens bij elkaar verzamelen. Voor nu nog alleen echte troep weggegooid. De rest moet ik nog uitzoeken op wat kan ik verkopen, wat kan ik weggeven, wat kan alsnog weg of wat wil ik houden. Morgen weer met Joppe wandelen en daarna even bij mijn moeder langs. Die is na 2,5 week weer thuis. Zo dadelijk boerenkool eten en lekker vroeg slapen. Oh ja, ook Facebook verwijdert vandaag. Zo’n chaos daar. Ik kon er niet meer tegen.

Fijne avond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

4 reacties op ‘4 januari 2021: 7

    1. Ondertussen zelfs nog gestegen naar een 9. De urn van mijn vader heeft een prachtig nieuw plekje gekregen en inderdaad, een leeg hoofd en een heerlijk voldaan gevoel! Daarbij lijken de ontstekingen niet door te zetten. Wat wil een mens nog meer? X

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s