6 januari 2021: 8

Weer een goede dag. Het gaat gewoon heel erg goed op dit moment. Ik deel mijn leven in zoals ik het aankan op dit moment en dat gaat heel erg goed. Vandaag moest/wilde ik wel veel doen, dus dat was even lastig bij het opstaan, maar uiteindelijk ging het me vrij goed af. Ik maakte de kooien van de cavia’s schoon, bracht vier vuilniszakken weg en deed boodschappen voor de komende vier dagen.

Vandaag viel het boek De Zin van het Leven van Fokke Obbema op de deurmat. Ik luister meer dan één boek per week, maar soms zit er een boek tussen dat ik in huis wil hebben. Wat ik in mijn boekenkast neer wil zetten, omdat ik het er af en toe bij wil pakken. Dit is één van die boeken. Ik genoot hiervan met volle teugen en ik vrees dat jullie enorm veel citaten uit dit boek de komende tijd om jullie oren gaan krijgen. Ik ga er ook niet één blog aan wijden. Ik begin gewoon met De Zin van het Leven #1 en ik denk dat er nog velen gaan volgen.

Hoe dan ook, vandaag was een goede dag. Morgenochtend weer met Joppe wandelen, dus ik ga nu de wekker zetten en wens jullie een hele fijne avond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s