7 januari 2021: 7

Sinds lange tijd enorm veel pijn in mijn buik. Ik ging net weer eens kruipend de trap op. Geen idee wat de aanleiding is. Het is meestal toch wel gelinkt aan voedsel of stress. Stress heb ik niet. Ik heb vandaag en gisteren wel sinds lange tijd weer eens een gekookt eitje op brood gedaan. Of het daar aan ligt? Geen idee. We eten wekelijks een roerbakgerecht met groenten en ei. Het ei is dan dus wel geroerbakt (is dat een woord?) en dit geeft nooit klachten. Wellicht dat er verschil is tussen gekookte eieren en gebakken eieren. Ik zal het eens opzoeken en anders eventueel uittesten een keer.

Stemming is redelijk vandaag. Enorm genoten weer van de wandeling met Joppe deze ochtend. Daarna naar de Welkoop gereden om een voorraad goed hooi in te slaan voor de cavia’s. De vorige keer was alles op, omdat iedereen dacht dat de Welkoop door de lockdown ook zou sluiten. Dat is gelukkig niet het geval.

Ik heb weer lekker lopen knutselen met de lay out van mijn blog. Ook heb ik een nieuwe categorie toegevoegd gebaseerd op het boek waar ik op dit moment behoorlijk idolaat van ben; De Zin van het Leven. Korte blogjes met quotes en eventueel wat extra info over de geïnterviewde. Misschien vinden jullie het leuk. Of interessant. Of zet het aan tot overdenken.

Fijn avond allemaal. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘7 januari 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s