8 januari 2021: 8

Gisteren was een mooie dag. Het was koud, maar het zonnetje scheen en het was prachtig wandelweer. Ruim een uur met Joppe gewandeld en daarna naar huis. Vervolgens naar de winkel op weekendboodschappen te doen en toen kwam ik de buurvrouw tegen bij de voordeur. Het ging niet zo goed met haar, dus ik heb de boodschappen naar huis gebracht en ben tot ongeveer 20:00 uur bij haar gebleven. Ik kon weinig voor haar doen, maar er voor iemand zijn is al genoeg. Daarna nog even met Peter gepraat, een wijntje gedronken en toen moest ik nog eten. Vervolgens bekaf mijn bed in. Vandaag rustig aan bijkomen.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘8 januari 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s