10 januari 2021: 8

Het begint zo enorm eentonig te worden dat ik me soms afvraag of het wel zinvol is om deze dagelijkse dagboekberichten te blijven schrijven. Het antwoord gonst iedere keer direct door mijn hoofd: JA! Blijven doen! Want er gaat straks weer een periode van depressie komen en dan is het enorm motiverend en ondersteunend om die enorme reek achten voorbij te zien komen. Dus gewoon blijven schrijven. Iedere dag weer!

Vandaag een heerlijk dagje in bed doorgebracht. Begin van de middag naar Sparta – Feyenoord gekeken en aan het einde van de middag naar Ajax – PSV. Komende week is er bijna iedere dag wel een wedstrijd op tv en dat is heerlijk genieten voor ons voetballiefhebbers.

Vanmiddag kreeg ik een appje met de vraag of ik maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag met Joppe met kan wandelen. En of dat kan. Ik heb nu alweer zin in morgenochtend. Het wandelen met Joppe doet me zo ontzettend goed. Ik denk dat ik zonder Joppe alleen nog buiten zou komen om naar de supermarkt te lopen en bij mijn moeder op bezoek te gaan. Ik ben enorm blij met hoe het nu gaat en ik hoop dat ik nog een flink aantal jaren met Joppe kan blijven lopen.

Nu ga ik lekker de macaroni in de oven schuiven en dan op tijd slapen. Fijne avond allemaal. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

3 reacties op ‘10 januari 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s