11 januari 2021: 9

Vanochtend een heerlijke wandeling met Joppe gemaakt in het bos. Hoe kan het toch dat een hond iedere dag weer zo blij en enthousiast is om je te zien? Waarschijnlijk om dezelfde reden dat ik iedere dag weer zo blij en enthousiast ben om hem te zien. Het is zo ontzettend fijn. En ook voor de baasjes van Joppe. Zien hoe blij Joppe is als hij ziet dat ik voor de deur sta en we lekker samen gaan wandelen. Vanochtend was hij weer zo enthousiast dat ze de riem bijna niet om kreeg. Hij gaat nog net niet dwars door de deur heen. Wat een heerlijk beest.

Ondertussen is mijn moeder druk op huizenjacht en zijn er nu een paar mooie appartementen in de verkoop. Zelf heb ik een enorme voorkeur voor eentje, maar die ga ik hier natuurlijk niet uitspreken. Mijn moeder moet zelf kiezen wat voor haar het beste voelt. Haar eigen huis is al verkocht, dus ze zit in een hele prettige positie.

Morgenochtend weer met Joppe wandelen, dus ik ga nog even rustig een boekje luisteren. Fijne avond en tot morgen!

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Een reactie op “11 januari 2021: 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s