13 januari 2021: 7

Vanmiddag weer met Joppe gewandeld. Het was prachtig weer, dus we hebben ruim anderhalf uur gelopen. Dat was wel een beetje veel van het goede, maar vooruit, morgen dan maar ietsje korter. Ik voel me prima, wel heel erg moe. Ik hoop dat ik niets onder de leden heb. We gaan het afwachten de komende dagen. Ik wens jullie een fijne avond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s