15 januari 2021: 8

Deze week liep ik vijf keer met Joppe. Vijf dagen achter elkaar! En het waren ook nog eens lange wandelingen. De meeste dagen was ik bijna twee uur van huis en liepen we zo’n anderhalf uur. Woensdag dacht ik even dat het teveel was. Dat ik beter “nee” had kunnen zeggen tegen die extra dag. Mijn lies begon te trekken. Het gewricht van mijn grote teen was enorm opgezet en pijnlijk. Uiteindelijk zette het niet door. De lies tenminste niet. De teen is nog pijnlijk, maar who cares. Ik kan er prima op lopen. Kortom, het was een heerlijke week.

Toen ik in oktober een hele maand plat heb gelegen ging het heel erg slecht. Zowel mentaal als fysiek. Mijn hele conditie was binnen een paar weken weer naar de klote geholpen. Gelukkig kan je die ook weer binnen een paar weken opbouwen. Ik verbaasde mezelf af en toe echt. Anderhalf uur in het bos flink doorwandelen. Niet kapot. Niet gebroken. Simpelweg moe én voldaan. Dat is wat we willen.

Onverwachts visite, dus net nog even snel naar de winkel geweest om wat bier en wijn te halen en meteen de boodschappen voor het weekend gedaan die ik eigenlijk morgenochtend wilde doen. Ik kan dus de rest van het weekend heerlijk in mijn badjas rondhangen en ik heb geen enkele verplichting. Zalig! Wat wil een mens nog meer? Ik in ieder geval helemaal niets.

Ik wens jullie een prettig weekend toe!

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Een reactie op “15 januari 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s