De Winter Voorbij – Isabel Allende

New York, december 2015. De stad wordt geteisterd door een vreselijke sneeuwstorm. Door een bizar toeval komen drie mensen samen, die elkaar niet kennen. Ze raken verzeild in een soort roadmovie tegen wil en dank waarin ze zich moeten ontdoen van een lijk, een pistool en een auto. Tijdens deze absurde en bizarre tocht leren ze elkaar steeds beter kennen en langzaam vallen ook voor de lezer alle puzzelstukjes op hun plaats.

Ik hou enorm van de boeken van Isabel Allende. Hoe ze historische gebeurtenissen altijd weer koppelt aan de personages in haar boeken, maken haar boeken niet alleen mooi om te lezen, maar ook leerzaam. In dit boek lijkt het verhaal zelfs een beetje bijzaak, zo vaak gaan we terug in het verleden van de hoofdpersonages. Ik vond dat absoluut niet storend, maar ik kan me voorstellen dat dat voor anderen toch een beetje teleurstellend kan zijn. Het boek krijgt van mij 4 van de 5 sterren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s