17 januari 2021: 8

Vandaag een zeer aangename dag gehad. De nacht daarentegen was dramatisch. Gisteravond was ik vroeg moe en ik besloot dan ook vroeg het licht uit te doen. Dat heb ik geweten. Slapen? Ho maar! Ieder uur heb ik op de klok gezien en hoewel ik ook nu weer behoorlijk moe ben, mij krijg je de pis niet lauw. Ik blijf op tot zeker 23:00 uur vanavond en pas dan gaat bij deze dame het licht uit. We hebben dus nog zeker drie lange uren te gaan.

Ondertussen ben ik wel behoorlijk tevreden aan het geraken aan de vorm deze blog aanneemt. Een authentieke dagboekvorm, en ik hou van authentiek, afgewisseld met quotes over de zin van het leven en extreem korte recensies over de boeken die ik heb gelezen. Het is eigenlijk precies zoals ik het wil. Waar het in mijn vorige blogs toch vooral delen was wat ik dacht dat anderen graag wilden lezen. Gevoelsmatig een flinke vooruitgang. En dat is, moet ik zo langzamerhand toch wel bekennen, waar het voor mij in het leven om draait; het mezelf zoveel mogelijk naar de zin maken, delen wat mij gelukkig maakt, maar het niet proberen anderen daarvan te overtuigen. Laat de ander oppakken waar ook hij gelukkig van wordt en laat hem datgene wat hem niet verrijkt links (of rechts) liggen.

Ik wens jullie een hele fijne avond. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Een reactie op “17 januari 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s