18 januari 2021: 8

Weet je wat? Ik blijf gewoon lekker mijn cijfertjes geven en als het weer onder de 6 komt, dan zal ik wel weer eens een update over mijn depressie plaatsen. Voor nu blijft het irritante breingekraak weg en ben ik een zeer tevreden mens. Ik lees. Ik schrijf. Ik wandel. Ik geniet. Vervul met lichte tegenzin de minder leuke verplichtingen, maar voel me content op het moment dat ik het toch maar weer gedaan heb. Het leven is op dit moment gewoon fucking aangenaam en dat ben ik niet meer gewend. Het is mooi. Het is prachtig. Het is geweldig. Het is leuk. Wat wil een mens nog meer?

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘18 januari 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s