19 januari 2021: 8

Gisteren niet aan toegekomen om wat te schrijven. Ik wil toch graag mijn Depressie Dagboek up to date houden, dus vandaar nog even deze korte, maar hele blije update. Ik ging in de ochtend in de stromende regen met Joppe wandelen en zoals jullie weten: I’m only happy when it rains, dus dat kwam goed uit. Daarna door naar mijn moeder voor een kop koffie. Daar was ik al meer dan een maand niet geweest, dus dat was heel erg fijn. ’s Middags wilde ik slapen, maar dat lukte niet. In de avond even naar mijn buurvrouw geweest voor wat mentale ondersteuning, om later in bed nog een telefoontje te krijgen dat mijn moeder het huis heeft kunnen kopen wat ze zo ontzettend graag wilde. Veel mooier kan een dag niet worden.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s