23 januari 2021: 8

“Wanneer zou een dag een 9 worden?” vroeg ik mij net af. Geen idee. Ik denk dat ik dat maar gewoon aan de tijd en het gevoel moet overlaten. Op dit moment zit ik heerlijk middenin een uurtje Creative Space. Een uurtje waarin we samen online zijn, maar gewoon allemaal ons eigen ding doen. Ik ben bezig met een geboortehoroscoop van Madeleine. Dat is toch iets ingewikkelder dan ik dacht. Je geboortehoroscoop uitdraaien is heel makkelijk. Hem lezen is een compleet ander verhaal. Het is in ieder geval heel erg leuk om te doen, zeker omdat Madeleine me alle tijd geeft die ik nodig heb. Ik voel wat dat betreft dus geen enkele druk. De enige druk die ik voel is de druk die ik mijzelf opleg.

Ik blijf het maar herhalen. Het gaat gewoon heel erg goed. Het idee dat ik zou moeten/kunnen minderen met mijn antidepressiva was een soort hik van mijn brein. Snel weer vergeten. Over een jaar nog eens naar kijken.

Het tijdelijk sluiten van mijn Etsy Shop heeft me ook heel erg veel rust gebracht. Ik denk dat ik voor het eerst echt doe wat ik wil en wat ik aankan en dat werpt zijn vruchten af. Ik ga hier voorlopig even lekker mee door.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘23 januari 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s