24 januari 2021: 7

Jawel, een 7. Dat is toch een daling van het gemiddelde van de afgelopen twee weken. Dat zou uiteraard heel gemakkelijk te verklaren zijn door de idiote omstandigheden die hier hebben plaatsgevonden in dit kleine, miezerige, er niets toedoende schijtlandje waar we het evenwel zo verdomd goed voor mekaar hebben. Nee. Ik probeer mijn gemoedstoestand volledig los te zien van de omstandigheden en dat lukt me goed. Een zeven dus vandaag en dat betekent een lichte daling. Morgen zien we hoe zich dat verder gaat ontwikkelen.

Gisteravond ging hier in Nederland de avondklok in. Er ging wat vuurwerk de lucht in, maar verder was het overweldigend stil hier in de straten. Ik heb genoten. Daarover later meer. Wat er vandaag gebeurde was helaas in en in triest. Mensen gingen de straat op. Bekogelde agenten en paarden met stenen, vuurwerk, flessen en zelfs messen. Fietsen werden op het spoor gegooid waardoor treinen niet meer konden rijden. Auto’s en gebouwen werden in brand gestoken. Winkels werden geplunderd. Nederland heeft zich van zijn meest lage en trieste kant laten zien. Meer kan ik er niet van maken.

Maar nogmaals, de 7 heeft puur te maken met mijn persoonlijke gemoedstoestand. Had ik deze laten beïnvloeden door de situatie in hier in Nederland, dat was het zeker tot een dieptrieste 1 gedaald.

Slaap lekker allemaal.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘24 januari 2021: 7

  1. Wat ik in het Journaal zag van Nederland was niet het meest fraaie, inderdaad, maar zo’n taferelen hebben zich in veel landen afgespeeld (inclusief België). Egoïsten, idioten, relschoppers die elke gelegenheid te baat nemen om eens goed uit hun dak te gaan. Deze mensen weerspiegelen het beeld niet van ‘de Nederlander’, maar van een ras (helaas nooit) uitstervende dieren die beschaving afremmen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s