25 januari 2021: 8

Vanochtend ging de wekker om 8:00 uur. Het was even pittig om onder de warme dekens vandaan te komen, totdat ik zag dat het buiten wit was. Sneeuw, bos en hond zijn altijd een heerlijke combinatie. Zo ook deze ochtend. We hebben genoten! Het was aangenaam koud. We kwamen leuke andere honden tegen. We liepen ruim een uur door het bos. Morgen gaan we weer, maar dan zal het waarschijnlijk niet in de sneeuw, maar in de regen zijn.

Vanavond koos ik dan definitief het kaartendeck uit waarmee ik dit jaar ga werken. Er waren al een paar opties langs gekomen, maar niets voelde nog compleet goed. Vandaag luisterde ik even naar replay van Pull Pen Paint uit 2020 en ineens viel het kwartje: The Wild Unknown Animal Spirit. De kaart die direct naar boven kwam voor het komende jaar was Horse. Voor mij geen verrassing, want hoewel ik nooit een traditioneel paardenmeisje ben geweest, ik was meer van het voetballen, stiekem roken en bier drinken, heb ik altijd wel een aantrekkingskracht gehad tot paarden.

The Horse represents the most masterful form of Earth energy within the deck. It provides us with momentum so reliable, so supportive, that you can ride on its back toward any goal, no matter how difficult the terrain. A Horse personality is fully awakened, fully alive, and cannot be defeated. The Horse’s freedom becomes available to us when we hone and collect our energy through daily practice. Physical stamina (exercise) and mental focus (meditation) are the secret weapons behind the Horse’s legacy.

Fijne avond allemaal. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s