26 januari 2021: 7

Prima dagje. Lang gewandeld met Joppe, bijna anderhalf uur. Dat was een beetje aan de lange kant, maar het gaat nog steeds goed. Laatste ernstige abcessen dateren volgens mij van november, dus ik ben zeer tevreden met hoe mijn lichaam zich staande houdt. Hoe het komt? Combinatie van veel liggen en rust nemen en minder angst en spanning. Ik heb in december toch wel een paar flinke knopen doorgehakt en dat heeft me heel erg goed gedaan. Daar pluk ik nu duidelijk de vruchten van.

Morgen een mooie test, want er komen mannetjes van KPN langs. Dat levert normaal enorm veel stress op. Tot nu toe heb ik nog nergens last van. Morgen uiteraard de echte test als ik van 8:00 tot wellicht 13:00 uur moet wachten tot er iemand aanbelt. Het zou geweldig zijn als ik dat rustig kan doorstaan. Ik heb in ieder geval wel voldoende te doen. Een paar nieuwe mappen aanmaken voor 2021. Administratie. Voorbereidingen op een workshop. Veel printwerk. Ik kom de ochtend wel door.

Ik ga vanavond lekker onderuit met een wijntje. Voetbal kijken en op tijd slapen. Ik ben moe van het lange wandelen en ik ben aan een goed nieuw boek begonnen.

Fijne avond en tot morgen!

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

4 reacties op ‘26 januari 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s