27 januari 2021: 5

Vandaag zouden de KPN-mannetjes komen. Die kwamen niet. Ook dacht ik dat het een goed idee was om toch stilletjes te proberen de AD af te bouwen. Twee dagen hield ik het vol. Toen ging ik op mijn bek. Niet letterlijk. Wel figuurlijk. Kortom, we hebben geen glasvezel aansluiting en ik blijf lekker mijn pilletjes slikken.

Tot morgen!

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

4 reacties op ‘27 januari 2021: 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s