Lunar Letters #2

Morgenavond is het volle maan. Hier in Nederland om 20:18 uur om precies te zijn. We hebben een live check in. Ik weet niet eens wat dat precies betekent, want het is de eerste check in. We gaan het zien.

Full Moon in Leo.
“Don’t let pride get in your way”.

In what ways are you a leader?
– I can bring peace into the world.

Vandaag keek ik de laatste aflevering van de nieuwe Netflix serie “Surviving Death”. Deze ging over reïncarnatie. De herinneringen aan het vorige leven zijn er vooral op zeer jonge leeftijd. Nog voordat kinderen naar school gaan. In veel gevallen komen deze herinneringen naar boven in dromen. Het zette mij aan het denken. Ik droomde altijd over oorlog en een stad, mijn stad, die in brand stond. Hoe kan een kind van 2 of 3 jaar oud iets weten over oorlog? Daarna volgde mijn enorme interesse, net geen obsessie, met de Tweede Wereld oorlog.

De kinderen die reïncarneren herinneren zich vaak levens die abrupt afgebroken zijn. Dat verklaarde voor mij mijn antwoord op de vraag “In what ways are you a leader?” Zonder enkele aarzeling kwamen de woorden “I can bring peace into the world”. Met de gedachten dat een voorgaand leven abrupt afgebroken is in tijden van oorlog, kan ik mij heel goed voorstellen dat een tweede leven de directe behoefte geeft om vrede in deze onrustige wereld te brengen.

War. Peace.

Oh geloof me, ik voel me nu enorm ongemakkelijk en kwetsbaar, maar ik ga dit toch posten.

“Don’t let pride get in your way.”

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s