29 januari 2021: 7

Medicatie stabiliseert rap. Ik voel me vandaag weer rustig en kalm. Vanochtend met Joppe gewandeld en daarna het grootste deel van de dag weer geslapen. Ik moet dus nog even bijkomen van de laatste drie dagen, maar het gaat goed komen. Dat voel ik aan alles. Ik ga weer lekker terug naar de stabiele 8.

Fijn weekend allemaal! X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘29 januari 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s