1 februari 2021: 6

Ik voelde het al een beetje aankomen. Nog geen nood aan de man, maar het is al wel flink bewolkt. Ik laat me er niet door uit het veld slaan. Het is niet voor niets een chronische depressie. Klachten blijven nooit langer dan twee maanden achtereen weg. Ik heb lang gewandeld met Joppe vandaag. Bijna anderhalf uur. Dat doet me goed. Ik had er geen zin in, ben stiekem blij dat ik morgen niet hoef, maar ik weet dat het ontzettend goed voor me is. Dat ik het nodig heb. Soms is het wandelen puur genieten. Soms is het een opgave. De uitwerking is echter altijd positief.

Fijne avond. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s