3 februari 2021: 5

Ik wilde eerst een 6 invullen. Maar het is geen 6. Het is een 5. Het is absoluut geen voldoende vandaag, maar ik geef mezelf een schouderklopje omdat ik een uur gewandeld heb met Joppe en 2 keer, jawel, 2 keer naar de supermarkt ben geweest. Die 2e keer nam ik voor mezelf een zakje drop mee als beloning. Mag ik niet. Hoge bloeddruk. Ik deed het toch. Eens per jaar moet dat toch kunnen lijkt me zo. Volgende week woensdag naar de huisarts voor controle. Dan is die drop allang uit mijn systeem.

Vanavond om 20:00 uur een groepscoaching sessie met een lieve, leuke, interessante vrouw, Nederlands, maar wonend in Portugal, die ik alleen van Twitter ken, maar waarmee er een klik is. Vier weken achter elkaar een sessie voor meer zelfvertrouwen. Ik ben enorm benieuwd en ik ga jullie hier zeker nog over informeren volgende week of maand.

Voor nu, fijne avond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘3 februari 2021: 5

  1. Ik voeg er graag nog een schouderklopje aan toe, voor het wandelen, de boodschappen en het aangaan van die sessie, en eentje extra voor de eerlijke 5 en de dropjes.
    Liefs 💕

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s