4 februari 2021: 4

Pfff, het is afzien, lieve mensen. Maar goed, het hoort erbij en het is tijdelijk. Vandaag mijn record met Joppe verbroken. Twee uur lang zijn we samen op pad geweest. Op de hei heeft hij een poosje gespeeld met een paar andere leuke honden en heb ik rustig op een bankje gezeten. Ik wou dat ik kon zeggen: “Heb ik rustig op een bankje zitten genieten”, maar dat genieten lukt even niet door die verrekte depressie. Nogmaals, het is tijdelijk, dat weet ik ondertussen zeker en daar hou ik me dan ook aan vast.

Fijne avond. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘4 februari 2021: 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s