5 februari 2021: 5

De dag begon met een zes. Door omstandigheden toch gezakt naar een vijf. Dit zijn invloeden van buitenaf en hoe moeilijk ook; die moet ik dan maar extra gaan weren. Wellicht dat ik het aankan in de tijden dat het beter gaat, maar nu in ieder geval niet. Mijn behoefte om er te zijn voor anderen overstijgt vaak de keuze voor selfcare en dat pakt wederom niet goed uit. De paniekaanvallen kwamen opzetten na circa 30 minuten bezoek. Ik probeerde aan te geven dat het teveel was, maar op de directe vraag van de visite of ze weg moesten kón ik geen antwoord geven. Ik klapte volledig dicht. En nu zit ik vol in de paniek boven op bed. Wachten tot het overgaat oftewel wachten tot de visite naar huis gaat. De oplossing ligt zo voor de hand en zal door iedereen begrepen worden en toch durf ik het niet aan. Het is een vreselijk gevecht.

Fijne avond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

4 reacties op ‘5 februari 2021: 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s