7 februari 2021: 7

Het was vandaag de dag van de sneeuw. Heel Nederland blij. Alle honden in rep en roer met hun natte neuzen schuivend door het witte goedje. Ik heb genoten van alle video’s en foto’s die er in de loop van de dag voorbij kwamen. Zelf ook nog even de winterlaarzen aangetrokken en een voorzichtige wandeling gemaakt. Het was prachtig. Zo’n dikke laag sneeuw komen we hier niet vaak tegen.

Maar het mooiste van vandaag was toch wel de live online Reiki sessie die ik kreeg van een geweldige jonge vrouw die ik sinds kort support via Patreon. Toen ik haar de eerste keer zag matchte mijn energie direct met die van haar. Ik luisterde al meerdere van haar ASMR sessies op YouTube en toen ook dat goed voelde, besloot ik haar te supporten op Patreon. Vandaag volgde daaruit de eerste online Reiki sessie. Haar opmerking: “Laat de spanning van je afglijden zoals de sneeuw van je snowboots die je bij de voordeur hebt gezet” blew my mind! Whut? Dat was precies wat ik had gedaan en ik dacht nog: “Oh nee! Dat wordt één grote natte bende daar bij de voordeur!” Die gedachte is vanaf nu voor eeuwig verdwenen. Schoenen of laarzen die opdrogen bij de voordeur zijn vanaf nu een realisatie van rust.

Voor wie interesse hebben in het werk van Erin; je kan haar vinden op diverse social media kanalen onder de naam Rooted in Courage.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne avond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Een reactie op “7 februari 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s