8 februari 2021: 6

Ik moest even nadenken. Een 6 of toch een 7? Maar het werd een 6, omdat ik zoveel mogelijk bij mijn oorspronkelijke gevoel probeer te blijven. Vandaag verkocht ik via instagram enorm veel edelstenen en mineralen. We zijn hier flink aan het opruimen en het is tijd voor ruimte. Ik gaf ook een paar items weg en maakte op die manier mensen heel erg blij. Dat heeft uiteraard invloed op mijn stemming, maar dat heb ik hier dus buiten beschouwing gelaten.

Het gaat redelijk. Net aan goed. Ik moet moeite doen om positief te blijven. Het gaat niet vanzelf. Schuldgevoelens en zelfkritiek voeren de boventoon. Ik probeer er realistisch naar te kijken en dat lukt redelijk goed. Vandaar nog net een voldoende vandaag.

Morgenochtend kijken of de auto wil starten en dan lekker met Joppe naar het bos.

Fijne avond. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s