9 februari 2021: 6

Vanochtend maakte ik een heerlijke, maar ijskoude wandeling met Joppe in het Bennekomse bos. Daarna probeerde ik nog een beetje te slapen en op te warmen, maar het wilde niet echt lukken. Daarom de rest van de dag ontzettend moe geweest en nu mezelf aan het wakker houden met een potje voetbal op de buis. Ik heb geen zin om morgenochtend om 5:00 uur wakker naar het plafond te moeten staren. Mocht het toch zover komen, dan is het geen ramp, want ik ben een heerlijk boek aan het luisteren. Boek nummer 11 al van 2021. Dat record van vorig jaar, 62 boeken in 12 maanden, gaat niet blijven staan als ik in dit tempo doorga.

Ineens had ik behoefte aan labradoriet. Ik dacht dat ik geen labradoriet in huis had, maar jawel. Ooit kreeg ik van Anuscka, die van https://levensjutters.com/, een paar edelstenen opgestuurd, waaronder een prachtige labradoriet punt. Geen idee hoe het werkt, maar het werkt. Het zal de energie zijn. Die van Anuscka. Die van de steen. Die van mij. En vervolgens een combinatie van dit alles. En dat werkt dus. Het hoe en waarom kan ik dan prima laten rusten.

Ik ga de wedstrijd afkijken, mijn wijntje opdrinken, duik onder mijn warme dekbedje en zet voor nog zeker 45 minuten mijn luisterboek aan.

Ik wens jullie een hele fijne avond. XXX

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s