13 februari 2021: 5

De dag begon slecht. Ik werd letterlijk huilend wakker. Wellicht wat gedroomd, maar het was geen beste start. Ik was moe. Uitgeput zelfs. Ik zette koffie en dook mijn bed weer in. Langzaam aan knapte ik op. Ik keek live naar het verkiezingsfestival van BIJ1. Dat was enorm leuk! Motiverend. Inspirerend. Muzikaal. Hoopgevend. Ik was al zeker van mijn stem, maar dit maakte me nog zekerder. Ik sta achter 90% van hun standpunten. Misschien nog wel meer. De Stemwijzer gaf zelfs 93% aan. Dat is heel erg hoog. Maar het belangrijkste is dat BIJ1 de shift kan (en gaat) maken naar het terugbrengen van de menselijkheid in de politiek. Nederland is geen bedrijf. Geen enkel land is een bedrijf. En daarom moeten we stoppen met inwoners te behandelen als werknemers waarbij de ene werknemer een hogere functie heeft dan de ander. We zijn allemaal gelijk en dienen allemaal dezelfde grondrechten te hebben. Dat is op dit moment absoluut niet het geval.

Maar genoeg over politiek. Daar wil ik mijn blog eigenlijk zoveel mogelijk schoon van houden. Ik knapte in ieder geval enorm op van het festival en daarna ging het steeds beter en beter. Ik pakte de laatste bestellingen in en schonk een glaasje wijn in voor mezelf. Ik deed luisterde wat muziek en keek samen met Peter naar een voetbalwedstrijd. Ik kom nog net niet op een voldoende uit vandaag, maar er zit wel een hele rustige stijgende lijn in en dat stemt me hoopvol.

Ik ga nog een wijntje inschenken en dan duik ik vanavond vroeg mijn bed in.

Fijne avond allemaal. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘13 februari 2021: 5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s