14 februari 2021: 3

Hoop doet leven, zeg ik vaak. Is ook zo. Hoop zorgt helaas ook voor grote tegenvallers en teleurstellingen. Het wordt steeds moeilijker om op te staan. Ik sleep me mijn bed uit zonder enige vorm van levenslust. Ik doe de dingen die ik moet doen, maar het gaat met enorm veel moeite en tegenzin gepaard. Ik wil eigenlijk alleen maar slapen. De achten en de negens van een maand geleden voelen onecht. Een fantasie van mijn brein. Een verzinsel. Een manier om mezelf voor de gek te houden. Toch waren ze er en dus probeer ik nog steeds hoop te houden. Ook als daar eventueel morgen wederom een grote teleurstelling op volgt.

Fijne zondag.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

3 reacties op ‘14 februari 2021: 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s