Wat is de zin van ons leven? #7

Ik denk daar niet over na. Ik vind mijn leven zo al moeilijk genoeg. Met de vraag waarom mij dit overkomt hou ik me ook niet bezig. Ik krijg daar toch geen antwoord op. Ik weet alleen dat het leven iets magisch moois is en dat je ervan moet genieten. Maar ik denk niet na over de zin, omdat ik dat verspilde energie vind.

Yfke Metz, bladenmaker

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s