16 februari 2021: 6

Ja, hou op met me. Gewoon een voldoende. Nee, het ging niet goed met het wandelen met Joppe. IJsbaan. Meneer luisterde van geen kant. Toch dusdanig positief dat ik de afspraak kon maken om morgen bij mijn moeder koffie te gaan drinken. Dat is op dit moment voor mij eigenlijk het enige wat telt: Joppe uitlaten, boodschappen doen en mijn moeder bezoeken. En dat is precies ook de reden waarom ik zo’n pleurishekel heb aan alle corona-ik-kan-niet-doen-wat-ik-wil-slachtoffers. Maar ik besef ook weer dat dat relatief is.

Anyway, fijne avond. Met of zonder avondklok.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

5 reacties op ‘16 februari 2021: 6

  1. Wat lees ik je toch graag (ook al ben ik hier niet dagelijks). Gewoon rechttoe rechtaan en altijd recht uit het hart. Voor mij ben je elke dag een 8 (niemand is perfect). En in the meantime geniet ik elke dag van je wolvilt-engel die nu voor een van de ramen hangt ❤

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s