18 februari 2021: 6

Behoorlijk goede dag vandaag. Met Joppe gewandeld. Gepraat over de acceptatie van mijn overgewicht. Discussie gevoerd over fatshaming en thinshaming en dat er jazeker wel een gruwelijk groot verschil zit tussen die twee. Ik kan daar heel zeker in zijn, want ik heb het meegemaakt toen ik anorexia had en ernstig ondergewicht gehad. Het is zo enorm anders. Het is eigenlijk niet te vergelijken. Dat besef ik nu pas.

Verder rustig op bed gelegen. Beetje structuur aanbrengen in mijn dagen. Meer plannen, iets waar ik soms angstig voor ben, maar wat me, merk ik nu, ook veel rust kan geven. Beetje zoeken naar de balans.

En nu Ajax kijken. Fijne avond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s