19 februari 2021: 7

Sinds een week of drie eindelijk een keer zonder tegenzin opgestaan. De wekker ging, ik ging eruit zonder de boel eindeloos te rekken en had meteen zin in mijn koffie en wandeling met Joppe. De dag werd nog beter toen ik na een half uur een berichtje kreeg met de vraag of Friemel misschien ook mee mocht naar het bos. Natuurlijk mag dat! Die twee zijn zo ontzettend leuk samen. Nadat ik Joppe en Friemel allebei weer thuis afgezet had, moest ik nog even de weekendboodschappen doen. Ook dat ging goed. Nu ben ik dan wel helemaal uitgeput, ga ik zo lekker een bordje spaghetti eten en dan vroeg slapen.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend!

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Een reactie op “19 februari 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s