20 februari 2021: 7

Vandaag wederom zonder tegenzin opgestaan. Gewoon wakker worden, nog even een uurtje dommelen en dan met plezier eruit om koffie te zetten. Wat heb ik dat enorm gemist zeg! De weekendboodschappen probeer ik tegenwoordig op vrijdagmiddag te doen, zodat ik in het weekend echt vrij ben om te doen en laten wat ik wil. Uiteindelijk toch best veel gedaan vadaag. Kooien schoongemaakt. Vuilniszakken weggebracht. Zelfs nog even naar de winkel geweest. We zouden vandaag rijst met allerlei groenten en tofu eten, maar mijn darmen hebben daar geen behoefte aan. Snel nog even verse zalm gehaald. Fijnste maaltijd als de PDS weer eens opspeelt.

Ik merk dat ik nog wel een klein beetje terughoudend ben met de positieve lijn. Ik ben zo ontzettend bang voor een nieuwe tegenslag. Ik hou me liever nog een beetje gedeisd, want ik weet niet of ik het aankan als ik nu alweer de volgende klap moet incasseren. Beter nog even een slag om de arm houden.

Ik wens jullie allemaal een fijne zaterdagavond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Een reactie op “20 februari 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s