22 februari 2021: 7

Beetje een twijfelachtige zeven. Het had ook een zes kunnen zijn. Ik vind het lastig. De reden waarom het een zeven is. Ik kijk namelijk naar de serie Tweestrijd. Een supermooie serie waarin mensen die terminaal ziek zijn gekoppeld worden aan mensen die depressief zijn en een doodswens hebben. Het feit dat ik me daardoor beter voel, dat vind ik lastig. Aan de andere kant begrijp ik het ook wel. Ik herken mijn eigen situatie. Ik voel me minder alleen. Ik zou alleen zo graag een andere reden hebben om me beter te voelen.

Fijne avond. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘22 februari 2021: 7

  1. De serie is me niet bekend, maar in Vlaanderen hebben we (waarschijnlijk) een soortgelijk programma waar mensen gevolgd worden met een terminale diagnose.
    Steun van andere mensen, al is het gewoon ‘lotgenoten bezigzien’ kan helpen je eigen gemoed op te krikken. Moed, M.!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s