24 februari 2021: 8

Vroege start deze ochtend. 8:00 uur ging de wekker en een uur later liep ik met Joppe in het bos. Helaas kwam ik na een minuut al een meneer met een loopse teef tegen en vanaf dat moment was Joppe niet meer te houden. Er was geen land meer met hem te bezeilen. Als een idioot heb ik achter hem aan lopen rennen door het bos in de hoop hem in het zicht te houden. Goed voor mijn conditie. Niet goed voor mijn humeur. Eenmaal terug in de auto kon ik er al snel weer om lachen. Dat dan weer wel. Op de terugweg even langs de bakker voor een vers broodje en thuis ben ik weer lekker mijn bed ingedoken. Ik sliep tot 12:30 uur en werd heerlijk uitgerust wakker.

Vanmiddag rustig aan gedaan. Paar boodschapjes gehaald, even in de tuin gezeten en lekker simpel patience spelen op mijn telefoon. Heerlijk.

Vanavond de perfecte afsluiter van deze dag. De afgelopen vier weken heb ik bij Life Coach Luisa Batista een groepscoaching Zelfvertrouwen gevolgd. Ontzettend leerzaam en ook leuk om te doen. We hadden een fijne groep samen en het was bijzonder om elkaar op deze manier, in een korte tijd, toch vrij goed te leren kennen. Veel inzichten opgedaan en een paar belangrijke lessen voor mezelf geleerd. De belangrijkste voor mij was toch wel:

“Eigenwaarde is niet afhankelijk van je vaardigheden.”

En nu ik het zo zie staan klinkt het zo logisch, maar toch heb ik daar tot nu toe niet naar gehandeld. Ik bepaal mijn eigenwaarde zelf en dat is iets waar ik echt mee aan de slag moet, want tot nu toe heb ik mijn eigenwaarde altijd laten afhangen van het oordeel van anderen én mijn eigen kunnen en vaardigheden.

Nu is het tijd om een wijntje in te schenken (sorry, Luisa 🙂 ) en nog even na te genieten van deze fijne dag.

Slaap lekker allemaal.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Een reactie op “24 februari 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s