25 februari 2021: 8

Heerlijke dag gehad vandaag. Anderhalf uur met Joppe in het bos geweest. Gewandeld samen met een oudere dame van 88 jaar oud die al haar hele leven honden en katten uit het asiel of via de dierenarts opving. Ze had nu haar laatste hondje van 15 jaar bij zich. Bob. Bob kon het meteen heel goed vinden met Joppe en ze liepen net als Friemel en Joppe dat doen samen gelijk op. Was heel erg leuk. Mocht ik deze mevrouw nog een keer tegenkomen, dan zal ik haar mijn telefoonnummer geven. Ze gaf aan geen geld te hebben voor een uitlaatservice, maar dat het nu toch wel behoorlijk zwaar begon te worden, dat naar het bos gaan. Misschien kan ik Bob, net als Friemel, af en toe meenemen naar het bos op de dagen dat het haar niet meer lukt.

Kreeg ik nog de gekste verrassing vandaag. Of ik even mijn bankrekening wilde checken, vroeg iemand op Twitter. Nou ja, niet zomaar iemand op Twitter. Iemand die ik al lange tijd ken via Twitter en die me ondertussen ook veel waard is geworden. Dat komt niet al te vaak voor op Twitter kan ik jullie verzekeren. Hoe dan ook, er was 10 euro bijgeschreven op mijn rekening. Zomaar. Kadootje. Doe er maar wat leuks mee. Hoe fucking lief is dat??? Ik ga volgende week even naar de stad, al eeuwen niet geweest, en even langs Holland & Barrett om een paar nieuwe oliën te kopen voor in de diffuser. Als ik ergens van geniet, dan is het wel van aromatherapie. Dank je wel, lieve Lisa.

Morgen geen Joppe, maar wel even gezellig een kopje koffie doen bij mijn moeder. Daarna de weekend boodschappen en dan een heel weekend even helemaal niets! Heerlijk! Ik heb er nu al zin in!

Fijne avond, lieve mensen. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s