1 maart 2021: 8

Het is volledig langs me heen gegaan, maar kennelijk ben ik gisteren mijn Depressie Dagboek vergeten. Het was in ieder geval net als vandaag een 8, dus ik laat het maar lekker voor wat het is.

Vandaag weer een fijne dag gehad. Ik ging met mijn moeder naar haar toekomstige woonplaats. Ze ging kennismaken met iemand van het bestuur van de Vereniging van Eigenaren. Daarna deden we boodschappen, dronken we nog een drankje bij haar thuis en ging ik weer terug naar mijn eigen huisje. Heerlijke middag! Vooral om mijn moeder zo blij en enthousiast te zien. Geweldig!

Net bezoek gehad van de buurvrouw en Friemel. Dan ga ik een paar keer tussendoor naar boven om even mijn rust te pakken. Als iemand anderhalf uur op bezoek is, ga ik om het half uur even 10 minuten naar boven. De meeste mensen zouden dat raar vinden, maar deze buurvrouw weet hoe of wat en het is fijn dat ik op deze manier ook aan mijn eigen grenzen kan voldoen. Dus 20 minuten beneden. 10 minuten boven. En dat werkt voor mij heel erg goed.

Nu weer lekker bijkomen. Pannenkoeken eten zo dadelijk en dan lekker slapen. Fijne avond allemaal. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘1 maart 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s