3 maart 2021: 8

De afgelopen dagen twee items op de Weggeefhoek gezet en dat beviel me goed. Het gaf me vrijheid. Ik hoefde geen financieel label te hangen aan de dingen die ik maak. Ik hoefde ook de verzendkosten, die ik me eigenlijk niet kan veroorloven, voor eigen rekening te nemen. Ik kon ook een heel erg ruim tijdvlak reserveren om iets op te halen. Het maakte me blij. Ik ga dat voor nu doen. Weggeven of verzendkosten rekenen. Meer niet. Ja, dan krijg ik opmerkingen en commentaar als “Je verpest de markt” en “Wat ben je gul”, twee opmerkingen die ik moeilijk te verteren vind, maar het is wat mij blij maakt, dus ik leg de opmerkingen naast me neer. Ik leef mijn leven voor mij. Niet voor jou. Ik doe verdomme hier een vreugdedansje.

Nu Ajax kijken en een tosti eten. Fijne avond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s