4 maart 2021: 8

Sommige dagen, zoals deze, is het echt een opgave om weer een saai en eentonig Depressie Dagboek te schrijven. En toch blijf ik het doen, want ik kijk om de zoveel dagen mijn lijsten met cijfers door. Zoals vandaag. Het gaat zo goed dat ik het bijna niet kan geloven. Dan scrol ik door mijn dagboek en zie alle zevens en achten voorbij komen. Die ga ik over een tijdje weer nodig hebben. Om erin te blijven geloven dat het weer goed komt. Dat er echt weer beter dagen aan gaan komen als ik dat op die momenten écht niet kan inzien. En dus schrijf ik door. Iedere dag weer. Voor mijn eigen toekomst.

Fijne avond en voor straks, slaap lekker. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Een reactie op “4 maart 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s