5 maart 2021: 8

We gaan nog steeds heel erg steady. Al ruim een week achter elkaar een 8 op de lijst. Dat is ontzettend fijn. Ik sta weer met plezier op in de ochtend. Ga met plezier Joppe ophalen. Loop met nog meer plezier mijn ronde in het bos. Ga daarna nog even zonder problemen naar de Aldi, de Welkoop, de apotheek en de Jumbo. Heb zelfs nog een aantal items op de weggeefhoek gezet waarvoor onbekenden aan de deur zijn geweest. Het was amper een probleem te noemen. Het gaat gewoon op dit moment echt heel erg goed.

Dit weekend heb ik wel even helemaal vrij gehouden. Geen boodschappen. Niet naar mijn moeder. Geen spullen wegbrengen naar de stort of wat dan ook. Het enige wat ik moet doen is de caviakooien schoonmaken. Voor de rest ga ik heerlijk ontspannen, lekker eten en drinken en vooral heel veel voetbal en darten kijken.

Fijn weekend, lieve mensen!

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

3 reacties op ‘5 maart 2021: 8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s