6 maart 2021: 4

Even een verbazingwekkend laag cijfer, maar dat heeft te maken met iets wat gisteren gebeurde. Ik heb daar vandaag even flink de nasleep van ondervonden. Het is heftig om te ervaren voor mezelf hoe kwetsbaar ik ben. Als iemand mijn vertrouwen schaadt, wat voor intense gevolgen dat voor mij heeft. Vandaag bracht het me echter tot een inzicht. Waarom ik dat nu pas inzie weet ik niet, maar ik kan niet verwachten dat anderen weten wat hun gedrag voor extreem effect op mij kan hebben. Van twijfelen aan mezelf tot zelfhaat tot suïcidale gedachten. Ik zal mezelf daartegen moeten beschermen. Dat doe ik natuurlijk al heel erg lang door in een vrij groot isolement te leven, maar het is kennelijk nog niet genoeg. Keer op keer blijft het fout gaan als ik mensen, buiten mijn familieleden, toelaat in mijn persoonlijke omgeving. Ik ga het dan ook maar niet meer doen. Of het aan hen ligt of aan mij, dat is helemaal niet van belang. Het gaat erom dat ik er niet mee om kan gaan.

Ik wens jullie een hele fijne avond. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

4 reacties op ‘6 maart 2021: 4

  1. Je persoonlijke ruimte en je vertrouwen zijn zó heilig. Blij te lezen dat je jezelf beschermt, maar het is duidelijk dat je flink geraakt bent. Sterkte met bijkomen ❤️

   Like

   1. Dank je wel voor je begrip. Ik hoop zo dat ik jou niet tekort doe, want ik kan zo weinig voor je doen. Weinig reageren ergens. Weet dat je dagelijks, en je bent de enige, in mijn gedachten bent. Je bent me zo dierbaar. X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s