22 maart 2021: 7

Zowaar, zowaar! Daar zijn we weer een keer. Het idee van de mood app was leuk, maar het werkt niet. Ik vergeet het iedere keer en dan moet ik achteraf een beetje gaan lopen bedenken hoe ik me 2 dagen eerder voelde. Ik kan me al niet eens meer herinneren wat ik gisteren gegeten heb, laat staan wat mijn stemming 2 dagen geleden was. Dus. Depressie Dagboek. We zijn terug. Vandaag een mooie gemiddelde 7. Niet goed, niet slecht. Dat zijn prima dagen al voelen ze behoorlijk neutraal aan.

Afgelopen vrijdag begon het eerst Pull Pen Paint weekend. Hadden we vorig jaar nog 2 workshops per week, nu zit alles in 4 weekenden “gepropt”. Ze koppelen de lange weekend, genaamd retreats, aan de 4 elementen; vuur, water, lucht en aarde. We beginnen op vrijdag om 17:00 uur. De eerste sessie duurt tot 21:00 uur en dan volgt de officiële opening om middernacht. Die duurt een uur tot 90 minuten. Daarna zowel zaterdag als de zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Volgende keer, als de zomertijd is ingegaan van 18:00 tot 23:00 uur. Voor mij veel te lang. Gelukkig kan je alles terugkijken, maar wat ik nou juist zo leuk vond aan PPP was dat alles live was.

Op Twitter deed ik een oproep aan de mensen die Tarot interessant vinden. Stuur mij je geboortedatum door en ik bereken je persoonlijke jaarkaart voor 2021. Ik dacht, daar zullen misschien 10 mensen op reageren, maar no way! Ruim 150 aanvragen kreeg ik binnen! Supertof! Ik vond het zo leuk om te doen en daarnaast was het voor mij ook een leuke oefening. Verdiepen in de betekenis van de kaarten, maar ook mijn intuïtie volgen. En dat laatste, dat was te gek. Bij de meeste mensen las ik gewoon de betekenis uit het boekje voor, maar bij een paar mensen kwam duidelijk een extra betekenis naar voren. Daar werd vooral heel duidelijk op gereageerd. De reacties die vanuit mijn intuïtie kwamen, die resoneerde het beste met mensen. En daar doe ik het uiteindelijk ook voor.

Goed, we zijn weer terug met het Depressie Dagboek. Toch een stuk prettiger voor mijzelf dan een app. Het was een leuk idee, maar helaas, pindakaas.

Slaap lekker, allemaal. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

2 reacties op ‘22 maart 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s