23 maart 2021: 7

Oververmoeid voel ik me vandaag. Ik had gehoopt dat het ondertussen wel weggezakt zou zijn, de moeheid van de drie dagen workshops volgen, maar dat is niet het geval. Mijn stemming is gelukkig nog steeds goed. Ik wandelde weer met Joppe. Zette uit nieuwsgierigheid eens de stappenteller aan en kwam tot ruim 5000 stappen tijdens onze wandeling vandaag. Qua gewicht blijf ik maar aankomen en dat terwijl mijn eetpatroon hetzelfde blijft. Weer drie kilo erbij sinds januari. Dat is toch wat vreemd. Maar goed, het schijnt een veel voorkomende bijwerking te zijn van de medicatie die ik gebruik, dus het blijft een kwestie van accepteren, vermoed ik zo.

Verder hou ik het maar even kort vandaag. Ik ben moe. Morgenochtend gaat de wekker weer vroeg en ga ik lekker met Joppe naar het Arboretum. Fototoestel mee. Macrolens mee. Kijken of we wat mooie foto’s kunnen maken van de eerste bloesems.

Fijne avond.

Liefs.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

3 reacties op ‘23 maart 2021: 7

    1. Ja, ik heb er op dit moment even echt moeite mee. Niet qua mijn uiterlijk, dat verandert toch niet veel meer, maar mijn energie. Het snel buiten adem zijn. De slechte conditie, terwijl ik toch iedere dag anderhalf uur flink doorstap. Maar goed, is dik of te zwaar zijn nou echt het ergste wat er is vraag ik me dan weer af? En het antwoord is altijd nee.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s