24 maart 2021: 7

Godskolere, weer een nieuwe update. Weer ziet alles er anders uit op WordPress. Met de pijn die ik op dit moment heb, de fucking PDS weer, kan ik dit er eigenlijk niet bij hebben. Maar aan de andere kant… Komaan… Een update. Who gives a shit? Nou, veel mensen waarschijnlijk niet, maar dit was het maximale wat ik kon typen, of eigenlijk de maximale duur die ik rechtop kon zitten, en hierbij eindigt mijn blog dan ook. Liggen is een stuk minder pijnlijk, dus dat ga ik bij deze doen.

Laters.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

3 reacties op ‘24 maart 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s