26 maart 2021: 6

Gisteren de hele dag bij mijn moeder geweest. Auto was bij de garage en die zit bij haar op de hoek. Het viel me zo tegen dat ik ook daar bijna de hele dag op de bank en in bed moest liggen. Wat blijft er nog over zo? Maar goed, het was fijn om bij haar te zijn en ik ben blij dat ze binnenkort zo dichtbij komt wonen. Dan wordt het voor mij een stuk makkelijker en kan ik vaker korte bezoekjes brengen.

Gisteravond was ik zo moe. Ik wilde wel een blogje schrijven nog, maar uiteindelijk gewoon in slaap gevallen.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

8 reacties op ‘26 maart 2021: 6

 1. Lijkt me fijn als je kunt aanwaaien, desnoods alleen hoi zeggen of het bij 1 kop koffie te houden.
  Sterkte met deze zware periode ❤️

  Like

 2. Mooi dat je die vraag ‘wat blijft er nog over zo? in je logje verwerkt. Dit is de vraag waarvan weinigen beseffen dat die speelt bij mensen die chronisch ziek zijn. Een vraag die bij velen leidt tot suïcide. Gelukkig geef je zelf een stuk van het antwoord in je stukje, want zolang je moeder er nog is, is zij een onbetaalbaar mooie en warme remedie, beter dan welke medicijn ook.

  Geliked door 1 persoon

  1. Soms denk ik zelfs dat je, als je chronisch ziek bent en weinig kunt, je meer kunt genieten van de kleine en eenvoudige dingen in het leven. Dingen waar je anders voorbij loopt. Er zitten dagen bij dat ik zelfs die kleine dingen niet meer kan zien, maar ik blijf tegen mezelf zeggen dat die dagen altijd weer terugkomen. Zelfs daar ben ik dan weer dankbaar voor, want ik ken genoeg mensen waar de donkere dagen nooit meer overgingen en die zijn er dan nu ook niet meer. Het feit dat jij en ik die dagen nog steeds hebben, daar hou ik me aan vast. Liefs. X

   Geliked door 2 people

  1. Ik kan niet wachten. Ze krijgt donderdag de sleutel, dus dan kan ik haar huisje voor het eerst zien. Ben heel erg benieuwd. Mijn oma’s, haar moeders, hebben er ook gewoond, en het is ook nog eens de plaats waar we ons hele leven eigenlijk gewoond hebben. Ze gaat dus terug naar een mooie en fijne plek.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s