27 maart 2021: 6

Toen ik vanochtend wakker werd wilde ik eigenlijk de deken weer over mijn hoofd trekken en verder slapen. Dat deed ik dan ook. Rond 13:00 uur werd ik weer wakker en eigenlijk wilde ik hetzelfde doen, maar dat ging me te ver. Ik dwong mezelf op te staan, koffie te zetten en de cavia’s eten te geven. Daarna even boodschappen doen en toen toch weer naar bed. Niet om te slapen. Wel om te liggen en voor me uit te staren. Het was helemaal niks vandaag.

Het werd ietsje beter door de Formule 1 die vandaag weer begon, mijn moeder die jarig is, hoewel we het niet kunnen vieren, mijn zus die even belde en het Nederlands elftal dat, ondanks een beroerde wedstrijd, toch wist te winnen met 2-0.

Morgen de race. Max Verstappen start vanaf pole. Ik heb er zin in. Verder is prut met peren.

Fijne avond, lieve mensen en bedankt dat jullie zo trouw meelezen en zelfs reacties blijven geven. Dat doet me echt goed. X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

3 reacties op ‘27 maart 2021: 6

  1. Ja, inderdaad, jij dankjewel voor het delen van alles dat in jou is: creativiteit, liefde, zorg, verdriet, geluk, plezier, balen, pijn, ziekte, blijdschap, wijsheid…. moet ik nog even doorgaan? Mens, jij leeft het hele spectrum van het leven en je bent daarin een voorbeeld voor me voor wie ik diep respect heb ❤

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s