28 maart 2021: 7

Fijn dagje. Klok een uur vooruit. Op tijd opgestaan. Gereedschap dat ik van mijn moeder heb gekregen uit de auto gehaald en in de schuur gezet. Wasje gedraaid. Cavia’s verzorgd. Was opgehangen. Formule 1 gekeken. Daarna nog MotoGP gekeken en dan ga ik straks iets nieuws maken voor de makkelijke maaltijd. Roerei met geraspte courgette en gerookte zalm in een volkoren wrap met knoflook en kruiden. Recept zag ik ergens voorbijkomen en hoewel ik niet vaak meer vis eet, leek me dit toch wel heel erg lekker. Gerookte zalm is nu, zo vlak voor Pasen, ook overal in de aanbieding, dus ik kan het me een keer veroorloven.

Ik haalde mijn zelf gemaakte inspiratie- en orakelkaarten tevoorschijn en ga daar weer eens mee werken. Ik hoop ooit weer een keer een nieuwe set te maken, maar mijn creativiteit is op het moment gedaald tot het absolute nulpunt. Komt vanzelf weer goed. Geduld is een schone zaak.

Fijne zondagavond.

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

Een reactie op “28 maart 2021: 7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s