2 april 2021: 3

We gaan van een 2 naar een 3 en dat komt denk ik omdat ik gisteren aangegeven heb dat ik mezelf niet meer ga verbergen. Ik ga me niet meer beter voordoen dan ik me voel om anderen te beschermen. Ik leg die verantwoordelijkheid weer terug bij hen die daar zelf voor moeten zorgen. Zij hebben er ook nooit om gevraagd om die verantwoordelijkheid aan mij over te dragen. Dat zit gewoon in mijn persoonlijkheid. Dat is prima, tot het moment dat het je tot last gaat zijn en dat moment heb ik nu duidelijk bereikt. Het loslaten van de verantwoordelijkheid voor de gevoelstoestand van anderen geeft mij weer een stukje vrijheid en rust en vooral die rust heb ik op dit moment heel hard nodig.

Fijne Pasen. Tot morgen! X

Geplaatst door

Marion, 43 jaar, woont in Wageningen. Leeft met angst en depressie, maar maakt er iedere dag weer het beste van!

4 reacties op ‘2 april 2021: 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s